Aramak

Karın Tekerlekler Makinesi Ter Emme Abs Tekerlekler Yüksek Ağırlık Kapasiteli kas çalıştırıcı Seyahat İçin İş Gezisi Ev

  • ₺517.57
  • ₺647.01

  • Sku: w6523
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Karın tekerleği makinemiz, güçlü bir tutuş için dengeleyici bir yapıya ve yüksek yoğunluklu malzemelere sahiptir.Tasarım, kolayca devrilmemesini sağlayarak etkili bir antrenman sağlar.

Özellikler:

Adı: Dört tekerlek karın tekerlek

Ağırlık: 1kg

Ürün boyutu: resimde gösterildiği gibi

Malzeme: ABS

Diz çökmüş ped malzemesi: Köpük

Kolu malzeme: Köpük

Tekerlek malzeme: Yüksek elastikiyet PU

Uygulanabilir insanlar: Evrensel

Yük kapasitesi: yaklaşık 150 kg

Özellikler: Kullanımı basit, taşıması kolay, birden fazla kas grubunu çalıştırması kolay

Ambalaj Listesi:

1 adet * Dört tekerlek karın tekerlek

1 adet * Diz Çökmüş mat

1 adet * Fren plakası

Notlar:

1. Monitör renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş Kavrama: Kavisli bir tutamağa sahip sessiz karın tekerleğimiz, ellerde kolay tutuş sağlayarak yorgunluğu azaltır.Kaymayı önleyici ve dengeleyici yapısı, tüm yüzeylerde güvenli ve düzgün yuvarlanma sağlar.

2.Geliştirilmiş Oluşum: karın tekerleğimiz sayesinde, absinizi ileri, geri, sola ve sağa yuvarlanma dahil olmak üzere birden fazla açıdan eğitebilirsiniz.Dört tekerlek, gelişmiş stabilite ve kolay yuvarlanma sağlar.

3.Geliştirilmiş Egzersiz: Karın tekerleğimiz, yaralanmayı önlemek için otomatik geri tepme işlevine sahiptir ve bu da ab egzersizlerinde yeni olanlar için mükemmeldir.Kalınlaştırılmış çelik boru ve ergonomik tutamaklarla, fitness engellerini aşarken dengeli ve konforlu egzersizlerin keyfine varacaksınız.

4.Geliştirilmiş Kavrama: Ter emici ve yumuşak olan yüksek yoğunluklu sünger kulplarımızla egzersizleriniz sırasında optimum konforu yaşayın.Ergonomik olarak tasarlanmış karın tekerleği, etkili bir egzersiz rutini için çekirdek gücünüzü ve esnekliğinizi artıracaktır.

5.Pratik Silindirler: Mükemmel karın tekerleğimizle ab egzersizinizi bir sonraki seviyeye taşıyın.bu ekipman yüksek ağırlık kapasitesine ve tokluğa sahiptir.Lastik dokusu sağlam tutuş sağlar ve her yüzeyde güvenli bir egzersiz sağlar.


  • Model Numarası - Karın 4 Tekerlekli Silindir
  • Spor türü - Kuvvet Antrenmanı
  • İşlev - Kapsamlı Fitness Egzersizi
  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız