Aramak

4 Parça Sinek Tuzakları Açık Asılı sinek yakalayıcı Gösterildiği Gibi Tek Kullanımlık Çiftlik sinek kapanı Yakalayıcı Çantası

  • ₺257.35
  • ₺495.01

  • Sku: w428052
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Gösterildiği gibi 4 adet sinek kapanı açık asılı sinek yakalayıcı Tek kullanımlık çiftlik sinek kapanı yakalayıcı çanta Etkili sinek kapanı: Sinek tuzağınızın çalışma prensibi basit ve verimlidir.Sinekleri etkili bir şekilde ölüme çekmek ve size rahat bir ortam sağlamak için doğal sinek yemini yem olarak kullanın. (Yem dahil değildir, kendiniz hazırlamanız gerekir)

Kullanımı KOLAY: Bizim açık sinek tuzağı kurmak için bir esinti.Sadece kırmızı kabuğu açın, torbayı su ve yemle doldurun, kırmızı kapağı doğru şekilde yerleştirin ve asın.Bu sinekleri tuzağa çekecektir.

YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELER: Diğer tuzaklarla karşılaştırıldığında, sinek tuzaklarımız toksik olmayan ve çevre dostu malzemelerden yapılmıştır, sinek üremesini sınırlar ve daha fazla sinek yakalar.Yakalandıktan sonra sinek kaçamaz veya yemlere karşı bağışıklık kazanamaz.

TOKSİK olmayan ve çevre dostu: Sinek tuzaklarımız insanlar ve insanlar için güvenli olacak şekilde tasarlanmıştır. environment.It sinekleri yakalamak için zararlı kimyasallara veya toksinlere güvenmez ve sorumlu haşere kontrolü sağlar.

ÇOKLU sahne kullanımı: Bu tek kullanımlık sinek tuzakları, dış mekanlar veya bahçeler, ahırlar, ahırlar, meralar veya çiftlikler gibi iyi havalandırılan alanlar için en uygunudur.Onları yaşam alanlarından uzak tutun.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: Plastik

Paket içeriği:

4 * sinek çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.


  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız