Aramak

Arı Kraliçe Kafes 10 ADET Arı Ekipmanları Çok fonksiyonlu Arı Yetiştirme Butler Kafesleri Arı Araçları Arıcılık Kraliçe Kafesleri arılar İçin

  • ₺53.34
  • ₺76.29

  • Sku: w409045
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Kraliçe Arı Kafesi Tutucumuz seçilmiş malzemeden yapılmıştır ve çarpıcı bir versiyonda gelir.Kapağa balmumu ekledikten sonra, arıcılık hobinize mükemmel bir ektir.Hafif, Şükran Günü sırasında arılarınızı taşımak için harika ve Christmas.No kovan bakımı sırasında kraliçe arınızı kaybetme konusunda daha fazla endişe!

Özellikleri:

Toplam uzunluk: yaklaşık 80mm / 3.14 İN

Dış çap: yaklaşık 25mm / 0.98 İN, iç çap: yaklaşık 18-23mm / 0.70-0.90 İN

Malzeme: PP

Kullanım talimatları: Kapağa balmumu ekleyin ve ardından balmumu kabını kral kabının ağzı kapağın ağzından biraz daha yüksek olacak şekilde sabitleyin.İşçi arılar ince kral kabını ısırdığında, balı emen bir süngeri kral kafesine koyun ve kapağın altına koyun. kral kafesten çıktığında bal yiyebilir.

Liste:

10 ADET*Kraliçe Arı Kafesi

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Seçilen Malzeme: Yüksek kaliteli ve sağlam PP malzemeden üretilen kraliçe arı kafesi tutucumuz, arılarınızı işlemek için güvenli ve dayanıklı bir seçenektir.

2.İşçilik Üstünlüğü: Kraliçe arı kafesi tutucumuzla arıcılıkta kendinizi şımartın.Mükemmel hazırlanmış diğer yüzeyler çapak, çarpıcı versiyon ve mükemmel işçilik yaymaz.

3.Zahmetsiz Kurulum: Kapağa balmumu ekledikten sonra kapağın altına koyun.Kral kafesten çıktığında bal yiyebilir.Balmumu kabını sabitleyin ve kralın kafesine balı emen bir sünger koyun.

4.Uygun Hediye: Şükran Günü, Noel, doğum günleri veya takdir göstermek istediğiniz herhangi bir gün gibi çeşitli özel günler için mükemmel bir hediye olan kraliçe arı kafesi tutucumuzla en sevdiğiniz arıcıyı etkileyin

5.Taşıması Kolay: Kompakt ve hafif kraliçe arı kafesi tutucumuzla arıcılığınızı bir sonraki seviyeye taşıyın.Dış mekan kullanımı için mükemmeldir, ihtiyacınız olan her yere kolayca taşıyabilir ve saklayabilirsiniz.


  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız