Aramak

Mr Mrs Düğün Yastık Taşıyıcı Yastık Dekoratif Kurdele ile Törenleri için Parti Gelin ve Damat

  • ₺114.14
  • ₺219.49

  • Sku: w399488
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

IMNT Jüt Rustik Yastık Şerit Dekorasyon Tasarım Kelime Dekorasyon için Düğün Yıldönümü Gelin ve Damat IMNT

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

Zarif Tasarım: Mr mrs düğün yastığı, düğün töreninize sofistike bir dokunuş katmak için mükemmel, güzel hazırlanmış bir tasarıma sahiptir.

Rustik Çekicilik: Jüt ve çuval bezi ile yapılan rustik yastık, özel gününüze rustik bir dokunuş katarak büyüleyici ve doğal bir çekicilik yayar.

Kişiselleştirilmiş Dokunuş: Özel kelime tasarım yastığı, onu kendi kelimelerinizle özelleştirmenize olanak tanır, bu da onu gelin ve damat için benzersiz ve anlamlı bir hatıra haline getirir.

Dekoratif Şerit: Dekoratif şeritli taşıyıcı yastık, düğün veya yıldönümü kutlamanıza zarif ve dekoratif bir unsur katan zarif bir şerit dekorasyon tasarımına sahiptir.

Çok Yönlü Kullanım: Törenler, partiler, düğünler veya yıldönümleri için uygun olan bu yastık, her duruma zarafet ve çekicilik katan çok yönlü bir aksesuardır.

Özellikler:

Malzeme: Çuval bezi, jüt .

Yastık boyutu: Yaklaşık 15*15 cm / 5.91 * 5.91 inç

Paket içeriği:

1 x Düğün Yastık

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: Toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.


  • Elektronik - no
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Neden - Düğün
  • Malzeme - Saman

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız