Aramak

3 Adet Reçine Başparmak Koruyucular Sayfa Klipleri, Okumak için Kullanılan Şeffaf Başparmak Yer İmi Kitap Sayfa Tutucu

  • ₺69.21
  • ₺223.51

  • Sku: w2933
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Sayfa Klipleri için 3 Adet Reçine Başparmak Koruyucular, Şeffaf başparmak yer imi kitap sayfası tutucusunu okumak için kullanılır Okumanız için 3 sayfa farklı renk alacaksınız.Bu sayı günlük kullanım ve değiştirme ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterlidir.Onları yakın arkadaşlarınız, aileniz, sınıf arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. etc.to birlikte okuma eğlencesinin tadını çıkarın

Bu kitaplıklar, sağlam ve dayanıklı, kırılması veya deforme olması kolay olmayan, dayanıklı ve güvenilir olan ve uzun vadeli ihtiyaçlarınızı karşılayabilen yüksek kaliteli reçineden yapılmıştır; Yüzey ve kenar, mükemmel işçilik ve pürüzsüz dokunuşla dikkatlice parlatılır ve size keyifli bir deneyim sunar

İster yeni bir okuyucu olun, ister hevesli bir hayran olun, kitap ciltçiniz tüm kitaplara uyan evrensel bir boyuta sahiptir ve hands.It 4,5 inç x 0,6 inç boyutundadır ve yalnızca 0,8 ons ağırlığındadır.Bu başparmak yer imi aksesuarı işe yarıyor!

Kitap severler için portatif okuma aksesuarınızın kullanım kılavuzuna ihtiyacı yoktur, sadece açmak ve okumak istediğiniz sayfaya yerleştirin ve baş parmağınızla bastırın!Kitap arkadaşları için bu hediyelerin reçine halka tasarımı, onları tuttuğunuzda sayfaya sıkıca yapışacakları, ancak bir sonraki sayfaya girdiğinizde taşınmalarının kolay olduğu anlamına gelir.

Mükemmel okuma arkadaşı-hafif, pürüzsüz ve rahat.Ergonomik tasarımı, sayfaları yormadan açık tutmak için mükemmeldir. thumb.No okumaktan daha fazla kramp.

Renk: karışık renk

Malzeme: reçine

Paket içeriği:

3 adet kitap sayfası tutucusu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.


  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız