Aramak

Tel Striptizci Çok Fonksiyonlu El Aleti Kablo Striptizci Tel Sıyırma Aracı Tel Crimper Ve Tel Sıyırma Pensesi

  • ₺185.84
  • ₺338.04

  • Sku: w23586
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Tel sıyırma penselerimiz yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Ek güvenlik için bir güvenlik anahtar deliğine sahip olan bu alet, hatları sıyırmak ve kıvırmak için mükemmeldir.Çaba tasarrufu sağlayan geri tepme ve geliştirilmiş kavrama kararlılığı, herhangi bir görevi kolaylaştırır.

Belirleme:

Ürün adı: Tel Stripper Pense

Ürün malzemesi: paslanmaz çelik

Ürün boyutu: yaklaşık 20x5x3 cm / 7. 87x1. 97x1. 18 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 150g

Ambalaj Listesi:

1 x Tel Striptizci Pense

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Iyi kesme etkisi: Yüksek sertlik ve iyi tokluğa sahip paslanmaz çelikten yapılmış olan bu tel sıyırma aleti, herhangi bir çapak veya deformasyon bırakmadan telleri sorunsuz ve temiz bir şekilde kesebilir.

2.Kenar Koruması: Güvenli depolama için yerleşik güvenlik anahtar deliği ile tel sıyırma aletinizin keskinliğini koruyun.Kullanılmadığı zaman kazaları önleyin ve ömrünü uzatın.Bir araç kutusunda veya çekmecede saklanması kolaydır.

3.Çok Amaçlı ve Çok Yönlü: Tel sıyırma aletimiz, tüm sıkma, sıyırma, kırpma ve sarma ihtiyaçlarınız için ideal çözümdür.Çok işlevli tasarımı sayesinde, herhangi bir görevi zahmetsizce halledebilir ve işi hiçbir zaman halledemezsiniz.

4.Geliştirilmiş Verimlilik: Yaylı aksiyona sahip tel sıyırma aracımızla verimliliğinizi artırın.Ergonomik tasarım el yorgunluğunu azaltarak bileklerinize fazladan baskı yapmadan verimli çalışmanızı sağlar.

5.Devrim Niteliğindeki Sap Tasarımı: Çift taraflı oluk tasarımı ile bu tel sıyırma aleti, sürtünmeyi artırarak ve kaymayı önleyerek sabit bir tutuş sağlar.İnsancıllaştırılmış tutamak elinize rahatça oturur, aynı zamanda kaymaz ve ek kontrol sağlar.Geliştirilmiş kavrama kontrolü ile çalışırken gelişmiş stabilitenin keyfini çıkarın.


  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız