Aramak

Derinleşen Ayak Kova Uzun Ömürlü Termostat Ayak Banyosu Küvet Büyük Kapasiteli Sağlık Ürünleri Karavan Seyahat İş Gezisi

  • ₺302.47
  • ₺796.15

  • Sku: w140912
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Ayak Yıkama Çantamızla yorgun ayaklarınızı canlandırın.Dayanıklılık için beş kat kalınlaştırıcıdan yapılmış, seyahat için mükemmeldir ve bacak yorgunluğunu azaltır.Katlanabilir ayak küveti, nereye giderseniz gidin yanınızda getirmenizi kolaylaştırır.

Özellikler:

Adı: Katlanır ayak emmek kova

Malzeme: Dimi + PEVA

Stil: Katlama, yükseltilmiş, buhar kabarcığı

Renk: Pembe, mavi

Ürün boyutu: (yaklaşık.)72 * 33 cm/28.35 * 12.99 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Ayak banyo lavabosu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Rahat Rahatlama: Ayak Banyosu Lavabomuz, ıslanırken size ideal konforu sağlamak için tasarlanmıştır.Beş katmanlı kalınlaştırıcı malzemesinin deforme olması kolay değildir ve yumuşak ve rahat bir ayak spa deneyimi sağlar.Dayanıklı ve sızdırmaz, herhangi bir endişe duymadan kaliteli bir ayak spa seansının tadını çıkarabilirsiniz.

2.Taşınabilir Tasarım: Saklamak ve taşımak kolaydır.Bu ayak banyosu katlanabilir ve çok az yer kaplar space.It seyahat etmek, kamp yapmak veya evde dinlenmek için uygundur.Her zaman, her yerde yatıştırıcı bir ayak banyosunun tadını çıkarın.

3.Rahatlatıcı Ayak Spası: Her iki bacağı da barındırabilen ve bacak yorgunluğunu azaltabilen derinleşen ayak kovası ile lüks bir ayak banyosunda kendinizi şımartın.Diz bölgesini kaplayan ekstra büyük bir kapasiteye sahip bu ayak spa havzası, gerçekten hoşgörülü bir deneyim sunar.

4.Geliştirilmiş Ayak ıslatma: Katlanabilir ayağımızla ayak ıslatma deneyiminizi yükseltin tub.It kaymaz pedler, taşma deliği, devrilme önleyici tasarım ve optimum güvenlik ve rahatlık için her iki tarafta tutamaklarla donatılmıştır.

5.Termostatik Ayak Banyosu: Uzun süreli sıcaklık ve konforun tadını çıkarın.Bu ayak banyosu lavabosu, su sıcaklığını sabit tutan yerleşik bir termostata sahiptir.Ilık su ile ayaklarınızı rahatlatabilir ve kaslarınızı rahatlatabilirsiniz.


  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - Ayak Banyosu Havzası

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız