Aramak

60-150cm Araba Kamyon Van Dizel Hava park ısıtıcısı Egzoz Borusu W/ Kelepçe Paslanmaz Çelik Yakıt Deposu Egzoz Borusu Boru Gaz Havalandırma Hortumu

  • ₺217.01
  • ₺482.20

  • Sku: w13054
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

Özellikler:

* Marka yeni ve yüksek kaliteli

*Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, güçlü ve dayanıklı

*Paslanmaz çelik egzoz susturucusu, yeterli ısı direncine ve korozyon direncine sahip ve dayanıklı paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır.

*100cm150cm paslanmaz çelik egzoz hortumu ve 24mm susturucu, iyi bir kurulum etkisi sağlayabilen 2 vida, 2 boyun kelepçesi ve 1 braket ile birlikte gelir.

*Paslanmaz çelik egzoz borusu, eski veya hasarlı parçaları doğrudan değiştirebilir, kurulumu kolaydır, iyi gürültü azaltma etkisi ve uzun ömürlüdür.

*Çalışma ve kapatma sırasında serbestçe genişletilebilir ve büzülebilir, böylece egzoz hortumunun susturucunun montajı nedeniyle ek strese maruz kalmaması, egzoz borusunun güvenliğini ve güvenilirliğini sağlar.

* Paslanmaz çelik egzoz susturucusu, havalı dizel ısıtıcı ile donatılmış araçlar için uygundur, sevgili aracınız için görünmez bir aksesuardır.

Belirleme:

* Ürün adı: Egzoz borusu

* Ürün malzemesi: paslanmaz çelik

* Renk: Gümüş.

* Gümüş tüp uzunluğu: 100 cm/150 cm (isteğe bağlı)

* Tüp iç çapı: 2.5 cm

* Susturucunun dış çapı: 2.4 cm

* Susturucu iç çapı: 1.85 cm

* Yapı: Düz

Paket içeriği:

1X susturucu

1X egzoz borusu

1X standı

2X kırpma

3X vidalar

Notlar:

1. Ekran parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi çeşitli faktörler nedeniyle, ürünün gerçek rengi web sitesi resminden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler ve manuel ölçüm arasında hafif bir sapmaya izin verin.


  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız