Aramak

Özel Tasarım 1 adet Üst Cilt+1 adet Arka kapak kaplama çıkartması Kılıf Filmi AYA NEO SONRAKİ Pro 7"

  • ₺253.72

  • Sku: w1156
  • Kullanılabilirlik: Stokta var

Tanım

ürün açıklaması:

Öğe içerir 1 adet üst cilt+1 adet arka cilt

(Doğru seçeneği seçtiğinizden emin olun.Dizüstü bilgisayar modeliniz yukarıdaki seçeneklerde değilse, lütfen bizimle iletişime geçin.Size bağlantı göndereceğiz.)

Bu öğe zor bir durum değil.Bu öğe Özel bir Vinil kaplama/çıkartma etiketidir ve kauçuk,silikon, jel veya plastikten yapılmış değildir.Uygulaması ve çıkarması kolaydır, arkasında yapışkan kalıntı bırakmaz.

1. Geleneksel kabuk koruyucu film konseptini kırarak, çevre dostu malzemelerin ithalatını kullanarak, simülasyon dokuları güçlü doku, doğal ve rahat bir duyusal zevk getiriyor.

2. Optik hassas Kuraldan sonra Kalıp kesim ve dizüstü bilgisayarların mükemmel entegrasyonu ve aşınmaya dayanıklı, asit andalkali, yağ önleyici, kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir.

3. Yapışkan kalıntısı yok.

Özelleştirme Hakkında:

İstediğiniz renk dokusu seçenekte gösterilmiyorsa, lütfen "Özel renkli resim" seçeneğini sipariş edin ve bize renk dokusunun ekran görüntüsünü gönderin.

Daha fazla Dikkat:

Ürünlerimiz tarafından görüntülenen resimler diğer mağazalardan farklıdır.Bu resimler gerçek, PS yazılım tasarımının sentetik etkisi değil.Gördüğün, elde ettiğindir.

Not: Bu resimler sadece referansınız için diğer modellerle renkleri ve dokuları gösterir.Gönderdiğimiz gerçek ürün, seçtiğiniz modele karşılık gelecektir.


  • Kaynak - Anakara Çin
  • Paket - Evet

Yorumlar

Ürün İncelemeleri

  • Puanınız